Crazy Containers

Vraag van Crazycontainers:

Deze klant liep tegen het volgende probleem aan: te weinig offerteaanvragen via de website én te weinig conversie uit de aangevraagde offertes voor de huur van hun containers. Aan ons de vraag om dit voor hen op te lossen.

De aanpak:

We hebben onderzocht hoe het kan dat bezoekers van de website geen offerteaanvraag deden. Aansluitend hierop is een plan van aanpak geschreven, met als doel het rendement van de website te verbeteren. De website is opnieuw gebouwd en ingericht met een samenstelmodule, zodat de gebruiker zelf de offerte kan samenstellen en de mogelijkheden en kosten direct inzichtelijk zijn. Ook hebben we de website een nieuwe, frisse huisstijl aangemeten en is de vindbaarheid in zoekmachines aangepakt (SEO).

Dit leverde het op:

Het resultaat is een professionele website die erg gebruiksvriendelijk is. De offerteaanvragen zijn gestegen van 5 naar 50 aanvragen per maand. Ook zijn de aanvragen concreter dan voorheen en is de conversie verhoogd. Wat betreft de vindbaarheid is de website in de zoekresultaten van Google gestegen naar de top 3. Kortom; de website rendeert veel beter!

We waren niet happy met onze bestaande website. Deze is helemaal op de schop gegaan met nieuw ontwerp en samenstel module, na half jaar sleutelen aan de vindbaarheid zijn we van 5 aanvragen per maand omhoog gegaan naar 50 !

Herman van Slooten

Eigenaar