Mijn OfficeXpert

Vraag van Mijn OfficeXpert:

Deze expert in kantoorinrichting en -benodigdheden wil een eigen herkenbare uitstraling, met een subtiele link naar ACF Bentveld als moederbedrijf. De naam is gewijzigd van ACF Bentveld OfficeXpert naar Mijn OfficeXpert en daar hoort een opvallende, eigentijdse huisstijl bij waar de diensten van het bedrijf duidelijk in terugkomen. Aan ons de uitdaging om iets moois te ontwikkelen.

De aanpak/oplossing:

We hebben een logo ontwikkeld waarin het herkenbare groen weer terug komt, maar met paars en roze als frisse toegevoegde kleuren. Het verloop zorgt voor dynamiek en warmte. Deze kleuren zijn doorgevoerd in de 4 iconen die de diensten duidelijk weergeven. Ook de persoonlijke benadering komt terug door letterlijk het gezicht van het bedrijf te tonen op diverse middelen zoals de website, het visitekaartje en de offertemap. Hier wordt ook overal vermeld dat het onderdeel van ACF Bentveld is.

Dit leverde het op:

De bus met nieuwe huisstijl is een eyecatcher op de weg. Ook de website en het drukwerk ziet er gelikt uit. Met deze frisse uitstraling valt Mijn OfficeXpert op tussen de collega’s in het vak. Vanuit dit vernieuwde jasje kan het bedrijf de markt verder bestormen.