Orchideeën Hoeve

Vraag van De Orchideeën Hoeve:

De Orchideeën Hoeve is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste attracties van Flevoland met de Tropische tuinen, Vlinder Vallei, Lorituin, Mangrove Speelparadijs, Makirijk en de Zwevende Bloementuin. Na al die jaren hetzelfde logo te hebben gevoerd, is dit park toe aan een nieuw logo. Aan ons de eer om een nieuwe uitstraling te ontwikkelen, die aansluit bij het huidige aanbod en de doelgroepen van jong tot oud.

De aanpak/oplossing:

Samen met de klant hebben we diverse brainstormsessies gehouden, waarbij we opzoek zijn gegaan naar het DNA van het bedrijf, de huidige identiteit, het imago en de gewenste uitstraling. Vanuit deze sparsessies hebben wij diverse logo’s ontwikkeld en is het gekozen logo uitgewerkt tot een sfeervolle huisstijl die in de organisatie is uitgerold. Het logo pronkt aan de gevel en de huisstijl is onder meer doorgevoerd in een nieuwe folder.

Dit leverde het op:

Met dit nieuwe logo heeft de Orchideeën Hoeve een eigentijdse en frisse uitstraling gekregen, die de belevenis van een bezoek aan dit prachtige park goed weerspiegelt. De nieuwe huisstijl draagt bij aan de grote vernieuwende stappen die dit bedrijf heeft gezet. Hier kan Orchideeën Hoeve de komende jaren weer mee vooruit!

De samenwerking met NUGTR ervaren wij als zeer prettig. NUGTR denkt altijd in oplossingen. Wij kunnen met al onze vraagstukken over websites en zoekmachine optimalisatie terecht. Je merkt dat je te maken hebt met echte vakmensen. De bereikbaarheid van NUGTR is zeer goed en de communicatielijnen zijn zeer kort. Technische problemen worden meteen opgelost en bij vraagstukken denkt NUGTR graag met je mee.

Orchideeën Hoeve