Een nieuw pand met dezelfde mensen

De uitdaging

RM Accountant ging verhuizen en verbouwen, een moment van verandering. Ook een moment om kritisch naar de huisstijl te kijken. Na een goed gesprek kwamen we tot de conclusie dat de huisstijl niet meer paste bij de volgende stap van de organisatie. De vraag vanuit RM Accountant: “Onze organisatie verdient een frisse en moderne huisstijl, zeker niet suf, maar wel degelijk.” Als accountants en adviseurs willen we persoonlijk contact benadrukken en vertrouwen uitstralen.

De oplossing

Na het eerste gesprek hadden we genoeg informatie voor het ontwikkelen van een nieuw ontwerp. De kernwaarden van RM Accountant bleven onveranderd. We stelden drie verschillende concepten voor en na een aantal sessies hadden we de perfecte lijn te pakken. Een ontwerp dat aansluit op de dienstverlening en de persoonlijke aanpak. De kleur groen vertegenwoordigt de groei en de duurzame relatie met de klant. De kleur blauw is vertrouwd en benadrukt de professionaliteit van RM Accountant. Turquoise geeft de hele huisstijl dat eigen, frisse karakter.

De impact

RM Accountant heeft de volgende stap gezet met het visualiseren van een vernieuwd logo en de nieuwe huisstijl. Een duidelijke, frisse en professionele uitstraling voor RM Accountant.
Bekijk hier de website.