12 plaatsen één vereniging

De uitdaging

Bedrijven Vereniging Noordoostpolder (BVN) is een bedrijvenvereniging voor en door ondernemers in de Noordoostpolder. “We hebben ruim 700 leden, zijn continu in gesprek met gemeente, provincie en andere instanties. We houden relevante ontwikkelingen in het oog en participeren in besturen die het belang van de ondernemers vertegenwoordigen. Hoe maken we dit ook visueel herkenbaar?” Op uitnodiging van de BVN hebben we ons idee mogen pitchen. Naar aanleiding van onze pitch hebben we de verdere visualisatie uitgewerkt en uitgevoerd.

De oplossing

Na een gesprek kwam de belangrijkste waarde van de vereniging naar voren, namelijk: verbinding. Verbinding tussen de mensen, de plaatsen, de verschillende sectoren en belanghebbenden. Dit vormt de basis voor de identiteit van BVN, naast de 12 plaatsen (kenmerkend voor de Noordoostpolder). Hierna zijn de kleuren bepaald die aansluiten bij alles waar de BVN voor staat.

De impact

Een visualisatie die past bij de identiteit van BVN. Die de waarden uitstraalt en kleur geeft aan de ontwikkeling waar de ruim 700 leden dagelijks aan werken.