Website

Ons team van designers en developers is al ruim vijftien jaar bezig met het ontwerpen en bouwen van websites. Met een brede expertise in Creative Cloud, WordPress, HTML, CSS en JavaScript maken wij unieke websites die aan al jouw wensen voldoen.


Kennismaking

Alles waar je merk voor staat, vormt de basis van je webdesign. Tijdens een kennismaking willen we dus alles van je weten. Daarbij houden we rekening met het doel van je website en jouw wensen, en zetten we jouw klant centraal.
Kom ‘s langs, we hebben verse koffie met iets lekkers erbij!


Content management systeem (CMS)

Ruim 43 procent van alle gebruikte content management systemen op het internet is gebaseerd op WordPress. Doordat WordPress open source ontwikkeld is, is alles inzichtelijk. Zo kan elke developer een bijdrage leveren. Die transparantie zorgt niet alleen voor een veilige site, maar ook voor constante innovatie en verbetering. Hoewel WordPress talloze thema’s en plugins omvat, werken onze developers altijd op maat. Daardoor is bijna alles mogelijk en krijg je een eigen thema met een aantal vertrouwde plugins.


Front-end development

Als het ontwerp af is en jij tevreden bent, zetten we het om naar bruikbare code. Daarbij maken we gebruik van JavaScript om het statische ontwerp dynamischer te maken. We maken je website voor ieder apparaat en scherm geschikt. Dat draagt niet alleen bij aan de gebruiksvriendelijkheid, maar zorgt ook dat je alle potentiële doelgroepen bereikt. We bouwen je website zoekmachinevriendelijk op en zorgen dat de snelheid in orde is. Zo is je site niet alleen mooi om te zien maar ook klaar voor de toekomst.