Responsive website

Het internet gebruik via smartphone explodeert!

Met het hoge aantal smartphones, tablets en het verbeteren van de internetsnelheid, is het zichtbaar zijn op internet maar ook voor mobiel & tablet een absolute must.

Een mobiele website is toch echt wel een must

Een groot misverstand is dat een website ook altijd een mooie weergave heeft op mobiel. Vaak bekijk je je eigen website – tijdens kantooruren – alleen op de computer. Maar je doelgroep kijk hier heel anders tegenaan. Zo is het dat tussen de 40% en 60% van je bezoekers binnenkomen via mobiel. Deze percentages zijn wel per branche afhankelijk. Heb je bijvoorbeeld een B2B website, dan zal het percentage lager liggen dan bij een B2C website.
Technisch is het soms niet mogelijk om een website te laten functioneren op mobiel. Een website moet dan worden omgebouwd naar een mobiele website. Dit noemen we ook wel ‘mobile responsive’. Een website schaalt dan automatisch mee met het formaat van het mobiele apparaat. Hierbij worden geen concessies gedaan op de leesbaarheid of bruikbaarheid.
Op kleine apparaten als een iphone 8, worden minder belangrijke items niet weergegeven maar op een ipad bijvoorbeeld weer wel.
Wil je toch dat bepaalde elementen ook op kleinere apparaten zichtbaar zijn? Dan is het ook mogelijk om bij NUGTR uit Emmeloord een speciale mobiele website te laten ontwikkelen.

Via ons eigen beheersysteem kan je de normale website en de mobiele website eenvoudig beheren, onderhouden en aanpassen.

Jouw (mobiele) website altijd goed weergegeven

RESPONSIVE WEBSITE

Door middel van mobile responsive wordt je website goed weergegeven op elk apparaat. Als polderbedrijf heeft NUGTR hier ruime ervaring in. Vraag gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.