Polderpraat

Polderpraat. De podcast voor en met ondernemers uit de Noordoostpolder. De onderwerpen: inspiratie, innovatie, motivatie en ondernemen in de Noordoostpolder. Gewoon lekker NUGTR.

De afleveren zijn te beluisteren via deze link naar Spotify

10

Polderpraat #10 met Bart Keizers van de handels app Farmtrade

Bart Keizers heeft naast zijn bedrijf 123huurgrond als jonge ondernemer een droom. Met zijn Farmtrade handels app de wereld veroveren. Een podcast over agrarisch ondernemen, toekomst en keihard werken om je doel te halen.

Luister podcast
9

Polderpraat #9 met Roger de Groot, burgermeester van de Noordoostpolder.

Roger de Groot  burgermeester in de gemeente Noordoostpolder. Roger verteld vol passie over het vak burgermeester, van verwarmingsmonteur naar burgermeester. Hoe kijkt hij als nieuwe inwoner naar onze mooie polder !

Luister podcast
8

Polderpraat #8 met Karen Anne van Dorp van SKN over de kinderopvang in de Noordoostpolder.

Karen Anne begon als verpleegster in het ziekenhuis in Emmeloord, haar verhaal over persoonlijke ontwikkeling, directeur zijn van groeiende organisatie en ondertussen gewoon een gezin thuis hebben.

Luister podcast
7kl

Polderpraat #7 met Bernard Klaassen van Ygenzinnig over branding van je bedrijf

Seizoen 2 starten we met Bernard Klaassen. Een mooi verhaal over uitstraling / imago van je bedrijf. Je wilt dat je bedrijf de juiste uitstraling krijgt. Hoe pak je dit aan, waar begin je?

Luister podcast
6kl

Polderpraat #6 met Jetze Kempenaar van Rabobank naar de handel in melkproducten

Een mooi verhaal van Jetze Kempenaar die als directievoorzitter was van Rabobank Noordoostpolder-Urk en de overstap gemaakt heeft naar het bedrijfsleven.

Luister podcast
5kl

Polderpraat #5 met Dim Jan de Visser van Tolsma-Grisnich

Een jongensboek zo kan je het beste het verhaal van Dim Jan omschrijven. Als vakantiewerker begonnen en nu eigenaar van één van de grootste werkgevers van de Noordoostpolder.

Luister podcast
4kl

Polderpraat #4 met Harry Scholtens advocaat in de Noordoostpolder

Deze aflevering is Harry Scholtens  te gast. Harry heeft een advocatenkantoor in Emmeloord. Naast zijn werk als advocaat is Harry actief in besturen van allerlei verenigingen in de Noordoostpolder.

Luister podcast
3kl

Polderpraat #3 met Marcel Nillesen ondernemer in hart en ziel uit de Noordoostpolder

Deze aflevering is Marcel Nillesen te gast, heeft aantal ondernemingen opgezet in de Noordoostpolder. Is nu helemaal terug bij de basis en heeft een prachtig bedrijf Balanss.

Luister podcast
2

Polderpraat #2 met Twan Hakvoort van het Voorhuys, ondernemen tijdens Corona

Deze aflevering is Twan Hakvoort van ’t Voorhuys uit Emmeloord te gast. Twan verteld een mooi verhaal over hoe hij als jonge vent samen met zijn vrouw ’t Voorhuys overnam. De ontwikkeling van zijn bedrijf en natuurlijk: Corona!

Luister podcast
1kl

Polderpraat #1 met Cees Tuytel van Nugtr & ACFBentveld

Cees Tuytel verteld openhartig over zijn opmerkelijke keuze om te stoppen als bloemenkweker en een reclamebureau en een ICT bedrijf te starten in Emmeloord.

Luister podcast

Vragen? Of ook een keer mee praten in Polderpraat? Mail ons via: info@nugtr.nl