Stijg boven jezelf uit! 

De uitdaging

De beste kinderopvang bieden in de regio Noordoostpolder, daar werkt SKN dagelijks aan. De ontwikkeling van het kind staat hier centraal, ze geloven dan ook dat ieder kind competent is en zichzelf kan ontwikkelen. De ontwikkeling van het kind stimuleert SKN vanuit de volgende kernwaarden: sprankelend, vernieuwend, betrouwbaar, zorgvuldig en deskundig. Hoe laten we dit zien aan kind en ouder?

De oplossing

SKN vond het logo en uitstraling niet meer bij de tijd. De basis vormde een knipoog naar het oude logo. Vervolgens gingen we aan de slag met de restyling. Boven jezelf uitstijgen en vooral jezelf leren ontdekken dat doe je bij SKN. Hierna ontwikkelden we een huisstijlhandboek passend bij deze identiteit. We pakten de communicatiemiddelen aan: brochures, flyers, advertenties, visitekaartjes en de uitstraling van de SKN locaties. Zo maakten we het beeld concreet!

De impact

De ontwikkeling van het kind, daar is het bij SKN om te doen! Een herkenbare huisstijl die missie, visie en kernwaarden van de organisatie on- als offline uitstraalt.
Bekijk hier de website.