Campagnes, customer journey & storytelling.

Een goed maar eerlijk verhaal (storytelling), op het juiste moment gecommuniceerd (customer journey) als onderdeel van een overkoepelende boodschap (campagnes). Het is de gouden combinatie om met je boodschap tussen de oren van je doelgroep te zitten. In een wereld waarin iedereen overspoeld wordt met advertenties en informatie zorgt deze combinatie dat je een blijvende indruk achter laat bij iedereen die jouw verhaal hoort.


Campagnes

Je hebt een specifiek doel of boodschap voor je doelgroep dat binnen een bepaalde tijd moet landen. Aandacht trekken, leads generen, naamsbekendheid vergroten, een nieuwe dienst onder de aandacht brengen of een product lanceren. Het moet strak en goed. Gaan we doen!


Customer journey

De customer journey beschrijft alle stappen die een klant doorloopt bij het ontdekken, kopen, gebruiken en het terugkeren naar jouw merk, product en/of dienst. De customer journey geeft inzicht in hoe jouw klanten jouw merk ervaren en welke behoeften zij hebben op elk punt van hun reis. Door deze inzichten te gebruiken kun je de klantervaring verbeteren en jouw merkloyaliteit vergroten.

Ontdek de eventuele knelpunten of problemen bij je klanten en zie waar kansen liggen voor verbetering. Op deze manier kan je gericht acties ondernemen om de klantervaring te optimaliseren. Bijvoorbeeld door de website gebruiksvriendelijker in te richten of door meer service te bieden.


Storytelling

Wij vertellen jouw verhaal. Een eerlijk verhaal, dat aansluit op je merk. Zo brengen we de juiste boodschap over om de doelgroep te raken. Dit verhaal brengt het merk tot leven in het hoofd van de doelgroep. Bij storytelling gaat het niet alleen om wat er gezegd wordt, maar ook hoe het verhaal wordt verteld. Hier bij is de juiste ‘tone of voice’ essentieel. Met creativiteit en originaliteit ontstaat er een eigen verhaal dat zich onderscheid van de concurrentie.

Interesse?

Wil jij ook blijven hangen tussen de oren van de doelgroep? Laat je gegevens achter en Benny neemt contact met je op.

Benny van der Kooi

Merkstrateeg

    * Zodra je het formulier indient, ga je akkoord met ons privacybeleid