Plezier in de techniek

De uitdaging

Innovatiecluster Noordoostpolder, ook wel ICNOP, is een samenwerking van in eerste instantie negen bedrijven die de handen ineen hebben geslagen. Zij hebben als doel: scholieren en studenten kennis te laten maken met de wereld van techniek en ze hiervoor te enthousiasmeren! Maar… waar beginnen we en hoe gaat dit passen bij onze doelgroepen en samenwerking?

De oplossing

Samen gingen we op zoek naar het DNA van de samenwerking. Na interviews volgde een brainstormsessie waarin we met de partijen tot de identiteit kwamen. Deze resultaten en ideeën zijn de basis voor de huisstijl. De belangrijkste pijlers die naar voren kwamen: scholieren en studenten, de Gemeente Noordoostpolder, innovatie en techniek, plezier en enthousiasme. Aan de hand van deze pijlers werd het logo, de website en de andere off- en online communicatiemiddelen uitgewerkt.

De impact

ICNOP maakt impact met de zichtbare samenwerking. Een huisstijl en uitstraling die passen bij het doel en de doelgroepen: Samen scholieren en studenten kennis te laten maken met de wereld van techniek op een leuke en leerzame manier.
Bekijk hier de website.

ICNOP bord snelweg
ICNOP brochure