Logo & huisstijl

Het logo is vaak het allereerste wat men van je bedrijf ziet. Een passend logo is dus erg belangrijk, want het logo komt in al je uitingen terug. De huisstijl is het gezicht van je organisatie. Wat wil je uitstralen, welke pijlers liggen hieraan ten grondslag en welke kernwaarden passen bij je? Voordat we beginnen met het ontwerp zoeken we verdieping in je organisatie, zodat hetgeen we ontwerpen past bij jouw identiteit en aansluit bij jouw geselecteerde markten en doelgroepen.

Ontwerp logo en huisstijl

NUGTR heeft als hét reclamebureau van de Noordoostpolder meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van logo en huisstijlen. Voor het ontwerpen van een nieuw logo of het updaten van een bestaand logo ben je bij ons aan het juiste adres.

Herkenbare identiteit

Straal je uit wie je bent? Weerspiegelt je logo de identiteit van het bedrijf? Je maakt maar één keer een eerste indrukt, dus zorg dat deze top is! Het logo is vaak het allereerste wat men van je bedrijf ziet. Investeer hier dus in, want het logo komt in al je uitingen terug. De huisstijl is het gezicht van je organisatie. Wij zoeken naar de juiste combinatie tussen eenvoud en originaliteit; herkenbaar, makkelijk te onthouden, maar zeker ook onderscheidend. Een goed begin is het halve werk.

Van verdieping tot uitvoering

Samen met jou gaan we aan de slag met de basis van je logo. We bespreken wie je als organisatie bent, waar je voor staat en waar je voor gaat. Wie is je doelgroep en welke producten en diensten bied je ze? Jouw input hebben we nodig om tot een succesvolle huisstijl te komen. Nadat we ons hebben verdiept in je organisatie starten we het creatieve proces. Wij verrassen je graag met meerdere ontwerpen en kiezen samen de meest geschikte.

Laat je zien in de markt

Met een sterk logo alleen ben je er nog niet. Wij werken het logo uit en ontwerpen de gewenste huisstijldragers. Denk hierbij aan:

Wij voorzien je van het benodigde drukwerk en helpen je bij het inzetten van de juiste on- en offline middelen om de organisatie in de markt te zetten. Een goed doordachte strategie en een beetje lef, zorgen ervoor dat je organisatie wordt gezien en er over wordt gepraat.

Geheel vrijblijvend meer informatie

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Wij maken graag persoonlijk kennis met je! Neem contact met ons op voor een afspraak en laat je verrassen door onze ideeën.