Voertuigbelettering

Reclame maken terwijl je onderweg bent. Met auto-, bus-, trailer- of bakwagenbelettering heb je dé oplossing wanneer je beter zichtbaar wil zijn met jouw bedrijf.

Auto wrap Autorijschool Bentveld

Autobelettering

Gezien worden, opvallen en blijven hangen in het hoofd van de (toekomstige) klant. Met autobelettering zijn er oneindig veel contactmomenten voor naamsbekendheid en herkenning. Of het nu gaat om een promotie, volledige car-wrap of een logo. Het kan allemaal!

Busbelettering

Al rijdend breng je jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van je (potentiële) publiek. Het plakken van je bedrijfsnaam op een bedrijfsbus of het volledig wrappen van een auto, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bakwagens en trailers

Ben je op zoek naar manieren om je bedrijf op te laten vallen op de weg en je merk te promoten? Dan is het beletteren van een bakwagen en/of trailer een mooie optie. Belettering kan je voertuigen transformeren in rijdende billboards en je bedrijfsnaam, logo en contactgegevens aan potentiële klanten laten zien. Het eerste contactmoment met de doelgroep is gelegd!

Specials

Uitdagende klussen, speciale materialen, bijzondere folie. Het zijn de unieke klussen die er uit springen. Of het nu gaat om een volledig full color wrap van een auto, een hijskraan voorzien van bestickering of een camper in mat bruin wrappen.